Aşkın Yaşı Yoktur
Almanya’da biri 7, diÄŸeri 6 yaşında iki küçük aşık, son derece “romantik” bir fikirle, “sıcak bir balayı için” Afrika’da evlenmek üzere yola çıkmalarının ardından, Hannover tren garında yakayı ele verdi.
Alman polisinin açıklamasına göre, yılbaşı gecesi dul babasının yeni birlikte yaÅŸamaya baÅŸladığı kadının iki kızından 7 yaşındaki Anna-Lena’ya gönlünü kaptıran 6 yaşındaki Mika, sevgilisini “sıcak Afrika’da evlenmeye” ikna etti.
BoÅŸanmış ailelerin çocukları olan iki minik aşık, Anna-Lena’nın 5 yaşındaki kız kardeÅŸi Anna-Bell’i de ÅŸahitlik yapmak üzere yanlarına alarak, 1 Ocak sabahı güneÅŸ gözlüğü, plaj eÅŸyaları ve kıyafetleri koydukları valizleriyle yola düştü.
Langenhagen’daki evlerinden aileleri uyurken erkenden yola çıkan çocuklar, yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra havaalanına gitmek üzere Hannover tren garına giden tramvaya bindi.
Tren garında küçük çocukları fark eden demiryolu görevlilerinin polisi uyarması üzerine iki polis memuru, minik aşıkları ve ÅŸahitlerini, parasız ve uçak bileti olmaksızın Afrika’ya gidemeyecekleri konusunda ikna ettikten sonra gardaki karakola götürdü. Aileleri bulunan çocuklar, anne babalarına teslim edildi.
Minik aşıklar, “projelerini daha sonra gerçekleÅŸtirmek istediklerini” belirtti.
[Kaynak: sabah.com.tr]


